Travskolan i Piteå håller till på vitsandstravets anläggning.
Vi erbjuder deltagare samt besökare en god miljö med en härlig atmosfär.


På travskolan i Piteå finns det något för alla. Vi erbjuder kurser och aktiviteter för alla åldrar. Vi kan erbjuda allt från öppet hus, prova-på-dagar, kurser för stora och små, gratis aktiviteter och så mycket mer.

Vill du att just ditt barn ska gå på travskola? Vi har kompetenta ledare som tar hand om ditt barn under kurstiden där fokus är att eleverna själva ska ta hand om hästen och förbereda den för kommande uppgifter.

Utbildningarnas värdegrund är att eleverna efter avslutade kurser ska känna att de själva utvecklats samt känna ett driv till att klara av att ta hand om hästen på egen hand – med ledare som stöttning.

Jullovskul


På jullovkul finns det mycket att göra för lediga skolbarn. Vi kombinerar grundläggande hästlära varvat med hästaktiviteter i olika former. Bland annat kommer vi pyssla med hästarna, prova köra travhäst/ponny och ha roliga utomhusaktiviteter.


För att anmäla sig till aktiviteten ska ditt barn vara 7+ och anmälan sker genom travskola.se – Välj Piteå travskola, följt av jullovskul


Travskolan erbjuder kostnadsfria aktiviteter jullovet. Måndag till onsdag vecka 1.OBS! ingen kostnad. Begränsat antal platser.

Tid:09.00-12.00
8st platser/vecka
Från 7 år


Medtag mellanmål

Inga förkunskaper krävs

Piteå travskola, Plats: Vitsands travbana


Funderingar: rebecca.ronnkvist@boden.travsport.se

Händer på travskolan


Under hösten kommer Travskolan använda vitsand  för deras kuser följande tider. Aktiviteter kan då pågå både på och runt banan.


Måndag 18.00-20.00


onsdagar 18.00-19.20


Torsdagar 18.00-20.00


Söndagar Ponnylicenskurs 10-14.

Under denna tid kommer banan att användas i stor utsträckning, till både "provlopp" och värmningar.